paketi i akcije

PONUDA

paketi i akcije

PARTY FOR TWO / paket za dvoje

Uživajte u predivnoj oazi sa 3 vrste saune i jacuzzijem. Povedite sa sobom dragu osobu i iskoristite vrijeme samo za sebe. 1h ili 2h ovakvog luksuza učiniti će Vaš dan potpunim.

cijena :

1 sat = 180,00 kn / ponuda uključuje korištenje spa zone (finska, turska i infra sauna, jacuzzi i relax room), voće, čaj

2 sata = 300,00 kn / ponuda uključuje korištenje spa zone (finska, turska i infra sauna, jacuzzi i relax room), voće, čaj i indijsku masažu glave za svaku osobu

FRIENDS PARTY / paket za 4-6 osoba

Dosta vam je buke, zadimljenih prostorija, gužve, a želite sa svojim prijateljima otići na neko posebno mjesto. Kapua je tu za Vas. Oduševiti će Vas svojom uslugom i ljubaznim osobljem, opuštajućom atmosferom i pozitivnom energijom. Napunite svoje baterije!

cijena :

2 sata = 500,00 kn / ponuda uključuje korišenje spa zone (finska, turska i infra sauna, jacuzzi i relax room), voće, čaj, free solarij

AFTER WORK PARTY / paket za 4-6 osoba

Sjedite cijeli dan, bole vas ledja, umorni ste! Ovo je pravo mjesto da sa svojim kolegama uživate u blagodatima koje će vam pružiti saune i topli jacuzzi. Naš će se tim potruditi za bol i umor, vjerujte nam!

cijena :

3 sata = 700,00 kn / ponuda uključuje korištenje spa zone (finska, turska i infra sauna, jacuzzi i relax room), voće, čaj i masažu leđa za svaku osobu

PONUDA

posebna ponuda

BIRTHDAY PARTY / paket za 6-8 osoba

Učinite svoju proslavu rođendana drugačijom. Za svoje goste priredite party kakav se ne očekuje. Zadovoljstvo nam je ustupiti našu spa zonu i usrećiti Vas na tako poseban dan. Vaši gosti darivati će Vas a mi ćemo iznenaditi njih. Prepustite se, u sigurnim ste rukama!

cijena :

4 sata = 1200,00 kn / ponuda uključuje korištenje spa zone (finska, turska i infra sauna, jacuzzi i relax room), voće, čaj, tombola iznenađenja i masaža po vlastitom izboru za slavljenika/cu.

BRIDE PARTY / paket za 6-8 osoba

Evo stigao je i taj dan. Imate djevojačku večer. Želimo Vam pružiti nešto što ćete pamtiti, a i osjetiti. Opustiti se, uživati, odmoriti i pripremiti se za ludu noć. Ako vi ne znate što želite, mi znamo što možemo učiniti da svaka od vas zablista i bude posebna. Cure mi smo spremne, a vi?

cijena :

4 sata = 1500,00 kn / ponuda uključuje korištenje spa zone ( finska, turska i infra sauna, jacuzzi i relax room), voće, šampanjac, uljepšavanje djevojaka ( solarij, manikura, trajni lak, depilacija) i za mladu poseban poklon.